Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

Rekreačný pozemok vedľa lyžiarskeho strediska

Interné ID: 1052
Ulica: Valča
Obec: Valča
Okres: Martin
Kraj: Žilinský kraj
Druh: Pozemky
Typ: Predaj
Typ pozemku: Rekreačné pozemky
56 000 €

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame Vám na predaj rovinatý pozemok o rozlohe 500 m2 určený na výstavbu rekreačného objektu. Pozemok má rozmery 25x20 m.  Nachádza sa v extraviláne obce Valča.

Prístup je riešený vysypanou makadamovou cestou s vecným bremenom prechodu a prejazdu. Elektrika pri pozemku, voda formou studne.

Cca 500 m od pozemku je lyžiarské stredisko Snowland, kde nájdete niekoľko vlekov, sedačkovú lanovku, detskú lyžiarsku školu, veľké detské ihrisko, bary, reštauráciu. V stredisku sa nachádza aj celoročne prevádzkovaný hotel s wellness centrom. Blízke okolie poskytuje možnosť turistiky, cykloturistiky, bežkovania, skialpovania.

ID: 1052

---

V prípade záujmu o obhliadku alebo bližšie informácie nás neváhajte kontaktovať na tel.č. 0949 003 003 alebo mailom na info@lawis.sk.

---

Realitná kancelária LAWIS je členom Realitnej únie Slovenskej republiky a riadi sa jej Realitným kódexom.

 

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Celková plocha:
500 m2
Plocha pozemku:
500 m2
Voda:
studňa
Inžinierske siete:
áno
Kanalizácia:
nie

Pozrieť na mape

Maklér

Ing. Ladislav Vagner, PhD.

Ing. Ladislav Vagner, PhD.

CEO

  • Slovensky
  • Česky
  • English
  • Pусский
  • Nederlands
  • Italiano

Radi Vám poradíme